Emanuel Ungureanu: ”E plină România de Lucani”. Acuzații grave la adresa lui Emil Boc și Florian Bodog
Foto: www.antena3.ro

Emanuel Ungureanu: ”E plină România de Lucani”. Acuzații grave la adresa lui Emil Boc și Florian Bodog

32 știri, 32

Ungureanu afirmă că Lucan ar fi fost ajutat, pomenind numele lui Emil Boc, a cărui anchetare a cerut-o, dar și a ministrului Florian Bodog, transmite News.ro.

”Fac un apel la procurorul general al României să se uite cu mare atenție la ce spun eu astăzi. România este plină de Lucani. Fac un apel să mobilizeze parchetele județele și să vadă cât de frecventă este această practică a jafului banului public și a înșelăciunii și șantajului”, a declarat Emanuel Ungureanu, la ieșirea din sediul DIICOT.

Ungureanu a precizat că are dovezi clare cu care poate susține toate afirmațiile pe care le face, având liste cu sute de pacienți, cu nume și prenume care au fost victimele sistemului.

”Ce se întâmplă în România în acest moment este un jaf generalizat pe zona medicală, pe zona direcționării pacienților către clinici private, a unor Dumnezei medicali care profită de statutul lor”, a mai spus Ungureanu.

Întrebat ce a făcut miercuri la DIICOT, Ungureanu a precizat că a completat declarația dată inițial și a adus lămuriri suplimentare pentru a-i ajuta pe procurori în anchetă.

Acesta a afirmat că s-a întors la DIICOT pentru a face dezvăluiri despre ”lumea repartizarii organelor pe criterii discretionare”, fenimen despre care vorbește însă din anul 2003.

Ungureanu a precizat că le-a adus procurorilor lămuriri referitoare la suspiciunile de luare de mită.

”Lucan lua mită si din aerul din ins...

    Citește pe stirileprotv.ro