Emil Boc, audiat la DIICOT!

Emil Boc, audiat la DIICOT!

44 știri, 17

Boc a fost citat și săptămâna trecută la DIICOT, însă audierea sa a fost amânată deoarece citația nu a ajuns la timp.

Audierea are loc după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat pe primar că l-ar fi ajutat pe Mihai Lucan cu o concesiune pentru clinica privată Lukmed.

'El a fost ajutat în Cluj de Emil Boc. El nu putea să facă business-ul numit Lukmed fără domnul Boc. O să vedeți în succesiunea de hotărâri de Consiliu local cum se facilitează din ce în ce mai mult acest business numit de pacient 'Lucfurt'. Domnul Emil Boc a fost operat de profesorul Lucan și la clinica de stat, și la clinica privată. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Mă întreb, văzând ce personaj malefic este Lucan, ce anume l-a învățat domnul Lucan în calitate de consilier pe probleme de sănătate pe domnul Boc?

Am făcut o sesizare să fie anchetat domnul Boc, să fie anchetat domnul Funar, care a oferit prima concesiune făcută pe niște privilegii pe care profesorul Lucan le putea oferi acestor persoane. În cazul de față, domnul Boc a avut o problemă de sănătate și mergea pe un anumit circuit, fără să dea niciun leu, ori la clinica de stat, ori la clinica privată (...) Dacă vreți o rețetă de succes în afaceri, aceasta este - primești aproape de centrul Clujului 1.000 de metri pătrați.

Faci o clinică privată. În acea clinică privată, care este construită pe o concesiune a Primăriei, faci un profit ...

    Citește pe money.ro