Emily Burghelea, prima reacție după ce Mirela Vaida a anunțat noua asistentă tv8Foto1Video© romaniatv.net

Emily Burghelea, prima reacție după ce Mirela Vaida a anunțat noua asistentă tv

, 11 știri, 102 vizualizări

Emily Burghelea a părăsit Acces Direct în urma unui scandal de proporții care a înmărmurit pe toată lumea. Acum ea se simte mai bine ca niciodată și este convinsă că a procedat corect. Se pare că frumoasa blondină nu regretă nicio clipă că a scos adevărul la iveală și că a părăsit emisiunea. Între timp, o nouă asistentă tv pentru Mirela Vaida a apărut în peisaj. Este vorba de o brunetă de această dată, pe nume Cosmina Adam.

Cosmina Adam a fost în culmea fericirii când a aflat că o va înlocui pe Emily Burghelea. Aceasta a postat un mesaj euforic pe rețelele de socializare, semn că este foarte încântată de noua ei meserie și tocmai și-a împlinit un mare vis.

„Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții!?”, a scris Cosmina Adam atât pe contul ei de Instagram, cât și pe cel de Facebook.