Firea: Suntem în grafic cu toate pregătirile pentru Turneul Final UEFA 2020
Foto: www.romaniatv.net

Firea: Suntem în grafic cu toate pregătirile pentru Turneul Final UEFA 2020

8 știri, 37

"Suntem în grafic cu toate pregătirile pentru Turneul Final UEFA 2020, nu există întârzieri și colaborăm îndeaproape cu delegațiile UEFA, care verifică desfășurarea acțiunilor prevăzute în program", a spus Firea, conform unui comunicat al Primăriei Municipiului București (PMB).

Firea a avut, vineri, la sediul Municipalității, o întâlnire de lucru cu ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, precum și cu fotbalistul Gheorghe Popescu, consilierul onorific al premierului României, Viorica Dăncilă, pentru a discuta despre proiectele pe care PMB le are în pregătire pentru Turneul Final UEFA Euro 2020.

"Acest eveniment sportiv de anvergură internațională reprezintă pentru Capitala României o oportunitate extraordinară de promovare a sportului, de dezvoltare a infrastructurii sportive, precum și de promovare a României ca destinație turistică și de investiții. În dubla să calitate de oraș-gazdă și de administrator al Arenei Naționale, Primăria Municipiului București a luat deja o serie de măsuri pentru ca organizarea Turneului Final UEFA EURO 2020 să se desfășoare în cele mai bune condiții și cu respectarea tuturor cerințelor impuse de forul sportiv european.

Pe parcursul evenimentului ne așteptăm să fim vizitați de un număr mare de turiști și de peste 120.000 de suporteri", a spus Firea, potrivit Agerpres.

    Citește pe romaniatv.net