Eugen Nicolicea respinge informațiile denigratoare: Marele secret al lui Nicolicea nu e niciun secret. Am absolvit cu 10 la licență5Foto© cotidianul.ro

Eugen Nicolicea respinge informațiile denigratoare: Marele secret al lui Nicolicea nu e niciun secret. Am absolvit cu 10 la licență

, 9 știri, 9 vizualizări

Vicepreședintele Camerei Deputaților Eugen Nicolicea le răspunde criticilor săi: ”În ultimele zile au apărut tot felul de informații denigratoare la adresa mea, care mai de care mai exagerate, negative sau chiar falsuri grosolane, preluate și rostogolite în fel și chip (...).

A susține că o vechime de aproape 27 de ani în Parlamentul României nu înseamnă și experiență juridică, înseamnă să fii rău intenționat sau de o calitate intelectuală îndoielnică, fără a mai pune în discuție lipsa de respect față de cea mai importantă instituție a democrației.

Iar în ceea ce privește facultatea de Drept sau alfel spus, «marele secret al lui Nicolicea», de fapt, nu era niciun secret. Cei care s-au interesat, au primit imediat informațiile solicitate de la Universitatea Spiru Haret, inclusiv că am absolvit cu nota 10 la examenul de licență.