Eugen Tomac, după consultările cu Iohannis: I-am propus președintelui să ia în calcul numirea un premier de la PMP3Foto© romaniatv.net

Eugen Tomac, după consultările cu Iohannis: I-am propus președintelui să ia în calcul numirea un premier de la PMP

, 4 știri, 17 vizualizări

Eugen Tomac a declarat la ieșirea de la negocieri că i-a propus lui Klaus Iohannis să ia în calcul numirea unui premier de la PMP, și anume pe Eugen Tomac.

"Vom accepta discuții cu celelalte partide pentru a depăși această criză politică. I-am propus președintelui să ia în calcul numirea unui prim-ministru din cadrul PMP. Nu ne temem de alegerile anticipate, suntem conștienți că este o încercare de a păcăli electoratul,dar credem că în România nu se vor organiza alegeri anticipate. Fără voturile PMP, Dăncilă rămânea la Palatul Victoria", a susținut Tomac.

"Pentru noi este esențial ca viitorul guvern să aibă printre prioritățile sale din primele zile de mandat ordonanța de urgență privind revenirea la alegerea primarului în două tururi, lucru pe care l-am comunicat domnului președinte Iohannis, este esențial să ne menținem angajamentul pe care ni l-am asumat în fața cetățenilor de a elimina pensiile speciale pentru că ele sunt un furt.