Europarlamentarul Cătălin Ivan: Dragnea și-a început turneu de adio
Foto: jurnalul.ro

Europarlamentarul Cătălin Ivan: Dragnea și-a început turneu de adio

6 știri, 105

„Turneul lui Liviu Dragnea prin Moldova s-a transformat într-un veritabil turneu de adio. Discursuri lacrimogene aranjate de liderii locali, declarații din sala de apreciere, de susținere și de condamnare a "trădătorilor" Bădălău și Tudose, toate luările de cuvânt fiind pregătite cu grijă, că pe vremuri, de liderul local care știe mai bine că oricine cum să-și facă șeful de la centru să se simtă bine și să plece mulțumit”, a scris Ivan, pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Ivan a precizat că Dragnea se lovește de un refuz în cazul unei noi moțiuni de cenzură, deoarece este „o iluzie”.

„Concluzia amară cu care pleacă Liviu Dragnea de la toate aceste întâlniri este însă aceea că absolut nimeni nu va susține dărâmarea guvernului Tudose. Dincolo de cuvintele frumoase, aranjate, interesate sau chiar și sincere pe alocuri, Dragnea se lovește de același refuz. O nouă moțiune de cenzură este o iluzie. Nu se va ajunge acolo pentru că PSD a învățat din momentul Sorin Grindeanu. O a două greșeală nu va mai există.

Liviu Dragnea și-a începutul ultimul turneu prin organizațiile din țară ca președinte al acestui partid, turneu pe care probabil nu-l va mai finaliza”, a mai scris Ivan.

    Citește pe zf.ro