Exatlon România, sezonul trei. Cine face parte din echipa Faimoșilor8Foto© cancan.ro

Exatlon România, sezonul trei. Cine face parte din echipa Faimoșilor

, 22 știri, 22 vizualizări

Al treilea sezon al show-ului "Exatlon" începe pe 12 ianuarie, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată de sâmbătă până marți, de la ora 20.00. Iubitul fetei Andreei Esca va face parte din echipa Faimoșilor.

Sportivi care au adus numeroase medalii României sau pasionați de sport vor face spectacol pe traseele din Republica Dominicană și se vor lăsa descoperiți de fanii show-ului, atât în competiția cu rivalii din echipa adversă, cât și în momentul în care nu mai există Faimoși și Războinici, ci doar o singură echipă, luptând sub drapelul României. Competiția în meciurile internaționale va fi cu echipa Exatlon Ungaria. La capătul acestor încercări se va alege un singur mare câștigător, cel care va primi marele trofeu dar și premiul de 100.000 de euro.

Mario Fresh (19 ani) se numără printre cei 20 de concurenți care vor ajunge în Republica Dominicană. Mario Fresh este un talentat tânăr cântăreț, și, în același timp, pasionat de sport, fitness în special. E cunoscut pentru relația cu Alexia Eram, fiica prezentatoarei PRO TV, Andreea Esca. "Sunt un tip competitiv și îmi doresc să descopar care îmi sunt limitele.