Radu Mazăre, dat în urmărire națională și internațională
Foto: www.capital.ro

Radu Mazăre, dat în urmărire națională și internațională

5 știri, 38

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis azi înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestării preventive în cazul lui Radu Mazăre. Astfel, milionarul de la malul mării a ajuns acum să fie dat în urmărire națională.

Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru Libertatea că mandatul de arestare a ajuns la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

Polițiștii l-au căutat acasă

După primirea actului de la instanța supremă, polițiștii de la ”Urmăriri” au mers acasă la Radu Mazăre, conform procedurilor care se aplică în acest caz. Asta deși toată lumea știe și a văzut că fostul politician a plecat încă de acum câteva săptămâni din România. Până în madagascar, acolo unde se află în prezent.

Radu Mazăre a fost dat în urmărire națională

Cum nu a fost de găsit, oamenii legii l-au dat în urmărire națională. Dacă nici în următoarele ore nu va fi de găsit, Radu Mazăre se va alege cu un mandat de urmărire internațională, act care, cu siguranță, va ajunge și la autoritățile din madagascar. După ce va fi identificat și reținut acolo, vor începe procedurile de extrădare în România.

Milionarul a fugit în Madagascar de Crăciun

Radu Mazăre a fugit în Madagascar de Crăciun. Fostul primar al Constanței și-a pus în aplicare planurile mai vechi și, potrivit unor apropiați, se pregătește de o mai lunga ședere în insula din Oceanul Indian. În Madagascar, fostu...

    Citește pe libertatea.ro