Mari probleme pentru Anca Pandrea! A ajuns de urgență la spital!
Foto: www.antena3.ro

Mari probleme pentru Anca Pandrea! A ajuns de urgență la spital!

6 știri, 64

Anca Pandrea a fost internată de urgență în spital și le-a dat mari emoții apropiaților. Artista a luat același virus gripal care a făcut victime în România. La radiografie, i s-a descoperit că și plămânii ei sunt foarte afectați.

Anca Pandrea a ajuns la Spitalul de boli infecțioase, după ce a zăcut două zile. Întrucât abia mai putea respira și avea simptome care o îngrijorau, aceasta s-a dus singură la control, cu taxiul. Acolo însă, după ce i s-au făcut investigații, medicii au decis că nu-i de glumit. Și au internat-o imediat.

”Câteva zile tot o să mai stau. Inițial mi s-a spus să-mi fac tratamentul acasă și să stau izolată. Dar, după radiografie, când au văzut că plămânii sunt în pioneze și dat fiind că nici controlul la inimă nu a ieșit prea bine, m-au internat de urgență. Abia respir. Aveam aceste simptome de vreo două zile, dar am zis că trece. Doar că-mi era din ce în ce mai rău. Am ochii roșii și mă doare fiecare bucățică de carne, am frisoane și dureri de mușchi”, a declarat Anca Pandrea pentru Libertatea.

FOTO: Dumitru Angelescu

În ultimii ani, artista s-a tot confruntat cu diverse probleme de sănătate. O perioadă, ea a fost dependentă de un aparat pentru respirat și a făcut tratament pentru problemele avute cu coagularea sângelui.

Vrea să se externeze să meargă la… Iurie Darie

Chiar dacă nu se simte deloc bine, Anca Pandrea nu-și face griji în ceea ce privește să...

    Citește pe libertatea.ro