Expertiza medico-legală în cazul bebelușilor din Suceava, morți din cauza infecțiilor nosocomiale acum aproape 4 ani, nu este gata2Foto1Video© libertatea.ro

Expertiza medico-legală în cazul bebelușilor din Suceava, morți din cauza infecțiilor nosocomiale acum aproape 4 ani, nu este gata

, 5 știri, 22 vizualizări

IML Iași explică întârzierea și prin netrimiterea de către anchetatori a tuturor documentelor necesare pentru a finaliza expertiza medico-legală.

Directorul IML Iași, Diana Bulgaru, a spus, pentru emisiunea Adriana Nedelea LA FIX, că expertiza medico-legală cerută în cazul de la Parchetul Judecătoriei Suceava este în lucru și nu poate fi încheiată până când medicul legist care se ocupă de caz nu primește mai multe documente care să ajute la coroborarea tuturor datelor pentru a concluziona analiza într-un raport final.

Diana Bulgaru a precizat că, în mod normal, dacă există toate documentele la dosar, o expertiză medico-legală nu durează atât de mult timp. Ea a precizat că va verifica ce documente mai sunt necesare pentru finalizare și cine ar trebui să le trimită la IML Iași în acest caz.