Explicația halucinantă a lui Florin Cîțu: „Gândul că m-ar fi votat Olguța Vasilescu, Ciolacu, Iordache m-a făcut să iau decizia“© antena3.ro

Explicația halucinantă a lui Florin Cîțu: „Gândul că m-ar fi votat Olguța Vasilescu, Ciolacu, Iordache m-a făcut să iau decizia“

, 5 știri, 86 vizualizări

Premierul desemnat care și-a depus joi mandatul, Florin Cîțu, a afirmat, vineri, că a recurs la acest gest pentru că a „refuzat categoric compromisul de fi votat de PSD, ALDE și Pro România, menționând că în acest moment „România este guvernată și este o țară stabilă”.

„Pentru că am văzut de ieri până azi foarte multe opinii ale politicienilor care mă judecă. Decizia mea de ieri a fost una de a refuza categoric orice compromis cu PSD, ALDE și Pro România. Când am văzut că Guvernul pe care l-am propus trece doar cu voturile PSD și ALDE am refuzat categoric acest compromis. Am multe compormisuri în politică, dar nu pot trece peste această linie.

Gândul că m-ar fi votat Olguța Vasilescu, Ciolache, Iordache, Șerban Nicolae, Tăriceanu m-a făcut să iau această decizie. Eu mă lupt cu acești oameni de trei ani de zile. Când e vorba de PSD, ALDE, nu luăm prizonieri”, a spus Cîțu.