Explozie într-o stație de metrou din Londra
Foto: www.realitatea.net

Explozie într-o stație de metrou din Londra

19 știri, 31

O explozie "minoră", provocată de un scurtcircuit la o baterie, s-a produs marți seara la metroul din Londra, a anunțat Metropolitan Police (Met), citată de AFP.

"La acest stadiu pare că un scurtcircuit la o baterie este cauza exploziei. Met Police și BTP (poliția transporturilor) lucrează împreună pentru a stabili tot ce s-a petrecut", a indicat poliția londoneză, într-un comunicat.

Poliția Metropolitană a precizat că un apel primit la ora locală 19,03 făcea referire "la o explozie" la stația Southgate din nordul Londrei. Urmare apelului, la fața locului au fost trimise echipaje de poliție, precum și pompieri și ambulanțe. Un cordon de securitate a fost instalat, oprind accesul în stație.

"Este în curs o anchetă pentru a stabili cauza exploziei semnalate, care pare să fi fost minoră", a indicat Scotland Yard, adăugând că nu are cunoștință de vreo rănire gravă.

Poliția britanică a Transporturilor a arătat totodată, pe Twitter, că nu crede că incidentul ar fi legat de terorism.

Serviciul de ambulanță din Londra a declarat că a acordat îngrijiri la fața locului, "pentru răni minore", unui număr de trei persoane, în timp ce alți doi oameni au fost transportați la spital.

Pe Twitter, adaugă AFP, unii utilizatori au descris scene de panică la Southgate. "Am simțit un miros de ars (ca de cauciuc) și am văzut mai mulți oameni care se grăbeau spre ieșiri", a relatat unul dintre aceș...

    Citește pe antena3.ro