Galați: Persoane rănite și 19 apartamente afectate de o explozie într-un bloc

Galați: Persoane rănite și 19 apartamente afectate de o explozie într-un bloc

25 știri, 10

Explozie puternică într-un bloc din Galați, sâmbătă seara. Un copil este în stare gravă și 19 apartamente distruse, în urma deflagrației.

Explozie puternică într-un bloc din Galați, din cauza unor acumulări de gaze. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost rănite și transportate la spital, iar 19 apartamente au fost afectate, a declarat, sâmbătă seara, purtătorul de cuvânt al ISU, Eugen Chiriță.

Explozie puternică într-un bloc din Galați, în urma acumulării de gaz de la o butelie

Din primele cercetări se pare că de vină a fost o acumulare de gaz de la o butelie. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost rănite și transportate la spital. 19 apartamente au fost afectate în urma exploziei. Potrivit Agerpres, dintre victime, cel mai grav este un copil de un an, transportat la spital în stop cardio-respirator și un bărbat de 47 de ani, cu arsuri pe 20% din corp. O a treia victimă, politraumatizată, a ajuns tot la spital.

În urmă cu doar câteva zile, o explozie puternică a avut loc și într-un bloc din Constanța. O femeie a fost rănită, după ce o deflagrație a avut loc într-un apartament de la parterul imobilului.

    Citește pe libertatea.ro