Facilitate nouă pentru clienții Băncii Transilvania: posibilitatea de a solicita online eliberarea de instrumente de debit
Foto: www.romaniatv.net

Facilitate nouă pentru clienții Băncii Transilvania: posibilitatea de a solicita online eliberarea de instrumente de debit

5 știri, 15

Banca Transilvania lansează o nouă facilitate pentru clienții persoane juridice, care au de acum înainte posibilitatea de a solicita online cecuri, bilete la ordin, cambii și ordine de ridicare de numerar.

BT face astfel încă un pas pentru simplificarea accesului clienților la serviciile sale. Serviciul este gratuit, ușor de gestionat și valabil 24/24h.

Pașii necesari solicitării online a instrumentelor de debit:

 Înregistrarea pe platforma online de pe siteul băncii;

 Solicitarea eliberării instrumentelor de debit și alegerea sediului BT de la care să fie preluate de client;

 Ulterior, clientul este informat de Banca Transilvania prin intermediul unui SMS cu privire la data la care pot fi ridicate instrumentele de debit alese.

Un client poate solicita până la 100 instrumente de debit din fiecare tip/zi și poate iniția cereri pentru mai mulți clienți dacă are împuternicire. De asemenea, platforma oferă posibilitatea gestionării istoricului cererilor de eliberare a instrumentelor de debit.

    Citește pe sfin.ro