Falcă dă Aradul pe Bruxelles© romaniatv.net

Falcă dă Aradul pe Bruxelles

, 5 știri, 15 vizualizări

Falcă a declarat, într-o conferință de presă la sediul PNL, că a înștiințat Prefectura Arad privind alegerea făcută. "Am depus la Prefectură documentul prin care am optat între cele două funcții, astfel încât să se poată convoca, în 28 iunie, Consiliul Local, când îmi predau efectiv mandatul de primar", a anunțat Falcă, potrivit Agerpres.

Primarul a adăugat că a fost la ședința grupului eurodeputaților PPE, desfășurată săptămâna trecută la Bruxelles, unde s-au făcut repartițiile pe comisii. "Am cerut Comisia de transporturi, dar voi fi și membru în Comisia de petiții, unde se analizează tot ce înseamnă reclamații, inclusiv comportamentul guvernamental față de fondurile europene.

De asemenea, sunt supleant la Comisia de muncă", a spus Falcă. În 10 iunie, PNL anunța că viceprimarul Călin Bibarț va prelua funcția de primar interimar, iar la alegerile locale de anul viitor partidul va susține candidatura lui Sergiu Bîlcea (38 de ani), în prezent lider al organizației municipale Arad a partidului și vicepreședinte al Consiliului Județean.