Falsele măicuțe din Vaslui au împins un bărbat pe linia de cale ferată14Foto2Video© observator.tv

Falsele măicuțe din Vaslui au împins un bărbat pe linia de cale ferată

, 20 știri, 17 vizualizări

Politiști vasluieni fac cercetări în două dosare penale de loviri și alte violențe, după ce două măicuțe aflate în trecere prin Vaslui au provocat scandal, au lovit o persoană și au împins un bărbat în fața unui tren în gara din oraș. Primul incident în care s-au sesizat polițiștii a avut loc luni în jurul orelor prânzului, când cele două femei îmbrăcate în straie bisericești au agresat o femeie care mergea pe stradă alături de copilul ei.

„M-au împins pe stradă, Alex ( n.r. copilul femeii) care era în stânga mea pe bicicletă a căzut, așa tare m-a împins de am căzut peste el... cea care e cu fata aia e nebun. Când m-am luat de ea, brusc nu mai auzea, nu mai vedea... m-am certat singură, practic. Iar cealaltă, brusc vorbea la telefon deși nici nu formase vreun nr nici nu îi sunase", scrie pe rețelele de socializare femeia care a fost agresată de cele două maici, transmite Mediafax.

Cel de-al doilea incident a avut loc luni seară, în gara din Vaslui. Potrivit unor comentarii de pe rețelele de socializare, femeile au împins pe sinele de tren un bărbat și au scuipat un aparat de cafea de pe peron pentru că pe acesta era o fotografie cu o femeie.