FĂRĂ PRECEDENT în America: Donald Trump ar urma să fie audiat!
Foto: jurnalul.ro

FĂRĂ PRECEDENT în America: Donald Trump ar urma să fie audiat!

6 știri, 48

Anticipând că echipa coordonată de procurorul special Robert Mueller va cere audierea lui Donald Trump, avocații președintelui au luat deja legătura cu anchetatorii Biroului Federal de Investigații (FBI) pentru organizarea unui posibil interviu, au declarat luni surse judiciare citate de postul NBC News.

Conform unei surse, discuțiile sunt la nivel preliminar și continuă. Avocații lui Donald Trump încearcă să afle dacă președintele va fi audiat direct de Robert Mueller și alte date despre eventuala audiere. De asemenea, consilierii președintelui încearcă să afle dacă audierea poate fi evitată în vreun fel.

Donald Trump, președintele Statelor Unite, a declarat în mai multe rânduri că fosta lui echipă de campanie electorală nu a avut niciun contact cu Rusia, deși un fost consilier, Michael Flynn, a fost inculpat pentru mărturie mincinoasă în cadrul investigației și a pledat vinovat. "S-a demonstrat că nu a existat niciun contact, niciun contact" cu Rusia, a declarat Donald Trump în decembrie 2017.

Michael Flynn a fost consultant electoral al lui Donald Trump și ulterior consilier prezidențial pentru Siguranță Națională, dar a fost demis în februarie după ce ar fi refuzat să îi dezvăluie vicepreședintelui Mike Pence informații despre întâlnirile cu ambasadorul Rusiei în SUA. El a pledat vinovat în investigația privind ingerințele Moscovei.

Jared Kushner, ginerele și consilierul...

    Citește pe money.ro