Fatih Terim, pentru a patra oară la Galatasaray Istanbul
Foto: www.libertatea.ro

Fatih Terim, pentru a patra oară la Galatasaray Istanbul

8 știri, 17

Fatih Terim, la Galatasaray. Tehnicianul revine pentru a patra oară la gruparea din Istanbul.

Antrenorul Fatih Terim va pregăti pentru a patra oară în cariera sa echipa de fotbal Galatasaray Istanbul, care poartă în prezent negocieri cu fostul selecționer al Turciei, pentru a-l înlocui la conducerea tehnică pe croatul Igor Tudor, demis recent din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, a anunțat clubul turc pe site-ul său oficial.

Fatih Terim, în vârstă de 64 ani, a mai antrenat-o pe Galatasaray în perioadele 1996-2000, 2002-2004 și 2011-2013, cucerit în total șase titluri de campion naționale, 2 Cupe și 4 Supercupe ale Turciei, precum și Cupa UEFA, în anul 2000, când la echipa din Istanbul evoluau internaționalii români Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu.

Fatih Terim, de trei ori selecționerul Turciei

El a avut, de asemenea, trei mandate de selecționer al Turciei, ultimul încheindu-l în vara acestui an, când a fost nevoit să renunțe la funcție după ce a fost implicat într-o încăierare, fiind înlocuit cu românul Mircea Lucescu, notează Agerpres.

Galatasaray, care are în palmares 20 de titluri de campioană a Turciei, ocupă în prezent locul 3 în clasament, după ce a suferit weekend-ul trecut a patra înfrângere din acest sezon. La gruparea „Cim Bom” evoluează în prezent fundașul român Iasmin Latovlevici.

    Citește pe libertatea.ro