FCSB cere depunctarea celor de la CFR Cluj pentru declarațiile lui Dan Petrescu. Cele două rivale la titlu se întrec în plângeri
Foto: www.onlinesport.ro

FCSB cere depunctarea celor de la CFR Cluj pentru declarațiile lui Dan Petrescu. Cele două rivale la titlu se întrec în plângeri

9 știri, 47

FCSB cere depunctarea celor de la CFR Cluj pentru declarațiile lui Dan Petrescu. Cele două rivale la titlu se întrec în plângeri.

Războiul pentru titlu din Liga 1 se dă nu numai pe teren, ci și pe la comisii. Ambele tabere își „bombardează” rivala cu plângeri la comisii și cereri de depunctare.

Comisia de Disciplină va analiza mâine cererea celor de la CFR Cluj de depunctare a celor de la FCSB pentru că Gigi Becali i-a făcut „unguri” și că l-a contactat pe antrenorul Dan Petrescu, chiar în ziua ultimului duel direct.

FCSB cere depunctarea celor de la CFR Cluj. „Sunt mult mai grave!”

Mihai Stoica a anunțat aseară că și FCSB a depus o plângere contra ardelenilor, după ultimele declarații ale lui Dan Petrescu.

„În play-off suntem furați pe față. Hațegan nu ne-a dat penalty cu Steaua, azi a inventat un penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată în play-off. Dacă știu să se descurce, ok, să ia titlul, dar nu e meritat. S-au făcut atâtea presiuni în prima parte a campionatului, mă refer la Gigi Becali și la MM Stoica.

Nu ne rămâne decât să câștigăm cu Steaua. Poate dacă mă retrag și eu ca Becali, mă ajută și pe mine arbitri. Vreau să-i întrebați pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-au existat. Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă.

Așa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iașiului? S-au bucurat de ...

    Citește pe libertatea.ro