FCSB - Craiova. Teja: Avem toate atuurile să câștigăm4Foto© sport.ro

FCSB - Craiova. Teja: Avem toate atuurile să câștigăm

, 9 știri, 18 vizualizări

"Este un meci important pentru noi, întâlnim o echipă bună, o echipă puternică, dar cred că avem toate atuurile să câștigăm, mai ales că jucăm acasă. Va fi greu, dar am încredere în băieți. Nu știu dacă e cel mai important meci din cariera mea. Va fi un joc frumos, cu două echipe care practică un fotbal bun și care au jucători de calitate. Nu este un meci decisiv, e un meci mai special, dar sper să fie un spectacol și să se termine bine pentru noi", a spus tehnicianul.

"Craiova este o echipă puternică și sunt convins că anul acesta se va bate le titlu. Craiova are continuitate pe banca tehnică, dar și în lot. Au omogenitate în plus. Dar nu știu dacă a arătat cel mai bine până acum. Noi vrem să demonstrăm că suntem mai buni decât ei. Sunt sigur că și noi vom avea un sprijin important din partea suporterilor. Va fi multă lume la meci, dar pe noi nu ne interesează câți suporteri vin de la Craiova. Sunt sigur că îi putem mulțumi pe suporterii noștri cu o victorie", a adăugat el.

Mihai Teja susține că de la instalarea sa în funcție FCSB a fost dezavantajată de arbitraje. "De când sunt eu aici de trei etape nu cred că am fost avantajați de arbitri. Din contră, cred că am fost dezavantajați de arbitraje", a menționat antrenorul. Echipa de fotbal FCSB întâlnește, duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională din Capitală, formația Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I.