FCSB, mobilizată de antrenor. Bogdan Vintilă: Ne trebuie un restart© gsp.ro

FCSB, mobilizată de antrenor. Bogdan Vintilă: Ne trebuie un restart

, 4 știri, 21 vizualizări

"Suntem în fața unui joc foarte important, cu o echipă bună a campionatului care are un antrenor foarte bun. Încercăm să intrăm pe teren cu gândul de a câștiga, pentru că suntem într-o situație care nu ne dă loc de întors. Trebuie să adunăm puncte. Iar prima ocazie este mâine seară. Eu zic că avem șansa noastră. Știu ce joacă domnul Hagi.

Vom încerca să îi blocăm și să ne punem calitățile în evidență, pentru că avem jucători buni și foarte buni aici. Va fi un duel interesant. Am învățat de la domnul Hagi absolut tot ce știu. În viața unei echipe există un ciclu și vine un moment când trebuie să restartezi totul. Iar eu consider că acum e momentul să o luăm de la început, să lăsăm orgoliile și să punem mâna la muncă.

Trebuie să ne înhămăm la o muncă titanică pentru a ieși din această zonă a clasamentului. Am venit să muncesc, am avut 6 antrenamente până acum. A trebuit să lucrez la mentalul jucătorilor. Avem posibilitate să ieșim din această zonă pentru că văd ce jucători avem, ce condiții avem. Ne trebuie un restart, un declic, atât, și sper ca el să vină în meciul cu FC Viitorul", a spus Vintilă.