FCSB și Gigi Becali au un aliat în lupta cu CFR Cluj2Foto1Video© sport.ro

FCSB și Gigi Becali au un aliat în lupta cu CFR Cluj

, 5 știri, 61 vizualizări

Laurențiu Reghecampf, dublu campion în Liga 1 cu FCSB, îi ține pumnii lui Gigi Becali în cursa pentru titlu. Antrenorul celor de la Al Wasl a revenit în România, la reședința de la Snagov, după autoizolarea provocată de coronavirus și e pregătit să îl ajute cu sfaturi pe patronul vicecampioanei.

„Prima etapă e cea mai importantă în lupta la titlu, cu meciul dintre CFR și Steaua. Pun televizorul pe terasă, sun patronul echipei să văd dacă se uită la meci, dacă merge undeva îl vadă. O să găsesc o o oportunitate să îi pot susține pe cei de la Steaua”, a declarat Laurențiu Reghecampf la TV Telekom Sport.

„E normal ca CFR să aibă prima șansă. Au avut un parcurs foarte bun anul acesta, îl au pe Dan Petrescu, un antrenor foarte bun, cunoaște presiunea. Pentru Steaua e un minus, Vintilă încă nu a câștigat un trofeu, dar avându-l pe MM, pe Gigi, pe ceilalți care știu lucrurilea stea, cu siguranță va avea parte de foarte mult ajutor. CFR are experiență, FCSB are jucători tineri, care vor transferuri afară și vor da totul”, a concluzionat Reghecampf.