Fenechiu: Nu exclud posibilitatea ca, dacă lucrurile scapă de sub control, să avem o nouă stare de urgență16Foto1Video© bzi.ro

Fenechiu: Nu exclud posibilitatea ca, dacă lucrurile scapă de sub control, să avem o nouă stare de urgență

, 51 știri, 97 vizualizări

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a declarat, la RFI, că în situația în care lucrurile vor redeveni grave în ceea ce privește pandemia de coronavirus, Guvernul va lua măsurile de rigoare. ”Nu exclud posibilitatea ca dacă lucrurile scapă de sub control, să avem o nouă stare de urgență”, a spus el.

”Guvernul a fost sub o presiune extraordinară, deci practic, foarte multă lume a persiflat existența virusului și riscurile virusului, Guvernul a fost criticat de mediul de afaceri, de cetățenii care au stat în casă, că măsurile au fost prea dure și atunci Guvernul într-un concert european, urmărind practic și măsurile luate la nivel european, s-a aliniat unor măsuri europene, evident, cu elemente de prudență și cu posibilități de repliere, asta a făcut Guvernul, iar în situația în care cu adevărat lucrurile vor redeveni grave, nu vă îndoiți că Guvernul va lua măsurile de rigoare.

Nu exclud posibilitatea ca dacă lucrurile scapă de sub control, să avem o nouă stare de urgență”, a afirmat Daniel Fenechiu la RFI.