Festivalul Internațional George Enescu 2019 răsună în Sun Plaza prin Programul Național Cantus Mundi3Foto© romanialibera.ro

Festivalul Internațional George Enescu 2019 răsună în Sun Plaza prin Programul Național Cantus Mundi

, 4 știri, 20 vizualizări

O serie de 16 tururi ghidate vor avea loc în capitală cu prilejul Festivalului Internațional George Enescu, invitându-i pe bucureșteni, și turiști deopotrivă, pe urmele lui Enescu prin oraș. Tururile ghidate se vor derula în perioada 6 – 22 septembrie și vor fi organizate de Asociația Coolturală nouă ne pasă!, prin programul interestingtimes.ro, cu sprijinul Raiffeisen Bank România.

Tururile sunt incluse în programul Festivalul e pretutindeni, asociat Festivalului Internațional George Enescu 2019, și au menirea de a extinde interacțiunea dintre eveniment și București și de a recupera, și în acest fel, amprenta lăsată de marele compozitor George Enescu asupra orașului.

”Toată istoria Bucureștiului este intim legată de muzică, iar urmele lui Enescu prin oraș sunt încă perceptibile în povești, în locuri în care a stat, a compus, a visat, a iubit. Sunt povești pe care le putem recupera și a căror bucurie o putem împărtăși cu ajutorul acestor tururi ghidate, atât cu publicul Festivalului, cât și cu turiști și cei curioși să cunoască mai îndeaproape cultura locului.