Fete de 6 și 7 ani, agresate sexual în scara blocului2Foto© bzi.ro

Fete de 6 și 7 ani, agresate sexual în scara blocului

, 10 știri, 17 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Galați, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat sexual două fete, în vârstă de șase, respectiv șapte ani. Potrivit polițiștilor, fetele au fost acostate într-un parc și ademenite în scara unui bloc. Individul le-a promis că le va arăta o pisică. În scara blocului, bărbatul le-a pus pe fete să îi atingă organele genitale.

O locatară din imobil, observând situația, a sunat de urgență la Secția 2 Poliție. Gălățeanca le-a spus oamenilor legii că a văzut un bărbat într-o ipostază indecentă, însoțit de două fetițe. Veniți de urgență la fața locului, polițiștii l-au identificat pe individ și au preluat fetele, care, din fericire, nu pățiseră nimic.

Individul a fost dus de polițiștii la audieri. Ulterior, el a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Acuzat de agresiune sexuală, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Judecătorii gălățeni au admis propunerea. Bărbatul a ajuns după gratii și va fi supus, cel mai probabil, și unei expertize psihiatrice.