Cum a fost găsită fetița de 12 ani din Vaslui, dispărută după ce a lăsat un bilet
Foto: stirileprotv.ro

Cum a fost găsită fetița de 12 ani din Vaslui, dispărută după ce a lăsat un bilet

11 știri, 41

Fetița de 11 ani, din județul Vaslui, dispărută de acasă în cursul nopții de marți și care lăsase un bilet de adio în care le transmitea părinților că vor plânge la mormântul său, a fost găsită în viață, după mai bine de 13 ore de căutări ale polițiștilor, jandarmilor, pompierilor și localnicilor din Bălteni.

Copila era în curtea unei locuințe din Bălteni Deal, învecinată cu localitatea de unde plecase de acasă. Cei care au găsit-o au fost doi polițiști.

“Fetița era foarte speriată în momentul în care a fost găsită, spunând că a plecat de la locuință pentru a o determina pe mama sa să se întoarcă acasă. Femeia se pare că ar dori să-și ia în Republica Moldova cei trei copii, inclusiv pe fata de 11 ani. Starea fetei era dată, probabil, și de faptul că tatăl său este agresiv, deși nu este consumator de alcool, el fiind cel care nu dorește să-și lase soția ca să-și ia copiii”, a declarat, miercuri, pentru Libertatea prefectul județului Vaslui, Eduard Popica.

Fata de 11 ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui în vederea unei evaluări medicale.

Totodată, Poliția a sesizat Direcția pentru Protecția Copilului Vaslui.

Copila a spus că, pe timpul nopții, a dormit într-o casă părăsită din localitatea Bălteni Deal.

Fata a dispărut de acasă în cursul nopții de marți și a fost căutată de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și localnici din Bălteni. Abandonată de c...

    Citește pe libertatea.ro