Fetiță de 2 ani, obligată de părinți să bea și să fumeze

Fetiță de 2 ani, obligată de părinți să bea și să fumeze

7 știri, 54

Fetiță de 2 ani, obligată de părinți să bea și să fumeze. Imagini scandaloase au fost surprinse în locuința unei familii din comuna Niculițel, județul Tulcea. O fetiță, în vârstă de 2 ani, este obligată de părinții să bea și să fumeze.

Adulții o încurajează pe fată să tragă de mai multe ori din țigară și se distrează când cea mică începe să tușească, oferindu-i ceva de băut. „Zi-i: Dă cafeaua! Bei suc?”.

Scenele au fost filmate de către unchiul fetei, care a confirmat, pentru Observator TV, că astfel de practici nu sunt o excepție în casa rudelor sale.

„Ăsta e modul lor de viață. Ei așa văd lucrurile. Îndrumată la doi ani să servească o cafea, un pahar de vin și o țigară, sigur că la 10 ani sunt îndrumați și la alte lucruri, prostituție. Mai mult de schimb de înjurături, nu ai ce să discuți cu el”, a declarat unchiul copilei.

EI sunt părinții care și-au obligat fetița de 2 ani să bea și să fumeze

Imaginile ar fi fost filmate, săptămâna trecută, la o petrecere de bun venit dată în cinstea tatălui, în vârstă de 38 de ani, care fusese închis o lună, în Germania, pentru furt.

Cazul a ajuns în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea, care a deschis o anchetă.

Cazul amintește de povestea lui Ardi Rizal, care – în urmă cu șapte ani – a șocat întreaga lume. La doar doi ani, băiatul din Indonezia era obez și fuma nu mai puțin de 40 de ți...

    Citește pe libertatea.ro