Fifor: Cred că avem confirmare a prezenței lui Kovesi la Oprea. Căutăm soluții pentru a o face să vină la Comisie
Foto: www.bzi.ro

Fifor: Cred că avem confirmare a prezenței lui Kovesi la Oprea. Căutăm soluții pentru a o face să vină la Comisie

6 știri, 14

Întrebat cum își explică faptul că invitați precum George Maior și Neculai Onțanu au refuzat să spună dacă Laura Codruța Kovesi a fost la Gabriel Oprea acasă, Fifor a spus că acest fapt nu mai este în dubiu. "Eu cred că avem confirmarea acestui fapt. Nu cred că asta ne lipsește în momentul de față", a spus el, fără să precizeze, la insistențele jurnaliștilor, de unde a venit această confirmare.

"Nu suntem la vânătoare de vrăjitoare. Nu suntem cu un target pe o persoană sau alta. Pe noi ne interesează să facem lumină în modul în care s-au organizat și desfășurat alegerile prezidențiale din 2009. (...) Ne interesează ca toată lumea care poate contribui să vină la comisie", a spus Fifor. Președintele Comisiei a adăugat că se caută soluții pentru ca șefa DNA să fie chemată la audieri.

"Este important dialogul și să arătăm țării că nu sunt chestiuni care trebuie ascunse sau că cineva are ceva de ascuns. Împreună cu colegii juriști analizăm chestiunile acestea de procedură pentru a putea găs...

    Citește pe adevarul.ro