Fiica deputatului Florin Iordache accident în Caracal cu mașina într-un gard2Foto© libertatea.ro

Fiica deputatului Florin Iordache accident în Caracal cu mașina într-un gard

, 9 știri, 10 vizualizări

Fiica deputatului Florin Iordache și-a lovit zdravăn mașina pe o stradă din Caracal. Delia Iordache a pierdut controlul autoturismului și ajuns într-un gard, marți dimineață în jurul orei 4. Din fericire, accidentul a fost soldat numai cu pagube materiale. Autoturismul pe care îl conducea fata lui Florin Iordache ar aparține unei firme de închirieri auto din București, arată olt-alert.ro.

Accidentul a avut loc pe strada Plevnei din Caracal, unde șoferița ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, izbindu-se cu mașina de gardul unei proprietăți. Poliția Olt a confirmat producerea accidentului, dar nu a furnizat și identitatea tinerei, arată sursa citată.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, pe raza municipiului Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii au stabilit faptul că o tânără, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul unei proprietăți.