Fiica lui Gheorghe Dincă: Dacă e adevărat ce a făcut nu o să-l iert5Foto© bzi.ro

Fiica lui Gheorghe Dincă: Dacă e adevărat ce a făcut nu o să-l iert

, 13 știri, 66 vizualizări

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat miercuri seară, la Antena 3, că nu o să-și ierte tatăl, dacă va fi găsit vinovat pentru crimele din Caracal, și a adăugat că acesta nu a fost niciodată un om violent, de aceea familia a fost șocată de acuzațiile care i se aduc, potrivit Mediafax.

„E distrusă (mama sa, n.r). Legat de mama mea o să fie niște declarații. (...) Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înțeleși. Mama mea nu are nicio legătură. Nu a lucrat niciodată - nici tatăl - în Bari sau pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există așa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi - acte au fost depuse la autorități - a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari”, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Daniela Dincă a mai spus că tatăl său nu i-a lovit niciodată.

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. (...) Niciunul nu e implicat în niciun trafic. Și se poate verifica. (...) Eu știu că lucra într-un service, nu lipsea niciodată, mai mult de ora 10-11 nu stiu să fi plecat. (...) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni.