Finala iUmor. Cine sunt cei 12 concurenți care se vor lupta pentru marele premiu16Foto2Video© a1.ro

Finala iUmor. Cine sunt cei 12 concurenți care se vor lupta pentru marele premiu

, 20 știri, 11 vizualizări

Marea finală, iUmor, în această seară! După 11 ediții de audiții și o semifinală, azi, de la ora 20, cei 12 concurenți care i-au impresionat cel mai tare pe jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, vor afla care dintre ei pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro! Iar lupta va fi strânsă, având în vedere cât de bine s-au descurcat toți până acum și câte hohote de râs au stârnit!

„Pe mine când m-au dat la scoala in acelasi an, m-au dat si la fotbal, cum sa le fac pe amnadoua ca nu le întelegeam. Pana in gimnaziu, diriginta mi-a zis si mie ti-a iesit un 10 pe un trimestru, zic: da? Ti-am facut suma la toate notele.” spune Dan Țutu.

„La un momnet dat am comandat o carte de pe un site cu carti si am pus-o sa vina la un punct de vedere de la o statie de livrare de la universitate. si scria cum urci scarile pe dreapta dupa turnicheti. Deci turnichetii sunt barele alea de fier de la metrou, pe care le invaerti sa mergi mai departe. Ideea este ca eu nu stiam ce este un turnichet, aia nu au scris cu diacritice si eu am cititi turnichetii. Si am inceput sa merg prin toata statia de la metrou, cautand turnichetii magazinul.” , povestește Alex Șerban.