Firea îl dă în judecată pe Cristian Bușoi
Foto: adevarul.ro

Firea îl dă în judecată pe Cristian Bușoi

7 știri, 52

"Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a luat decizia să-l acționeze în judecată pe președintele PNL București, Cristian Bușoi, pentru afirmațiile potrivit cărora 'Singurul motiv real al deciziei primarului (referitoare la noul Regulament privind activitatea de taximetrie) este un lobby puternic, mulți bani și beneficii câștigate de un grup de interese apropiat primarului general'", potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București (PMB).

Firea a declarat că Bușoi va trebui să producă dovezi ale apropierii ei de vreun grup de interese, în caz contrar urmând să suporte rigorile legii.

"Înțeleg, până la un punct, adversitatea politică și nevoia organică a domniei sale de a mă ataca pentru a se valida în funcția pe care o deține, dar nu pot accepta la nesfârșit ca astfel de alegații, iresponsabile și agramate, să fie lansate în spațiul public fără consecințe. În plus, precizez că declarația mea nu a făcut referire la nicio companie și la niciun sistem alternativ de transport, ci doar la aducerea la zi a regulamentului privind taximetria, având în vedere exclusiv respectarea legii și protejarea intereselor cetățenilor.

Încercând să mă acuze pe mine că acționez în mod partizan, fără să menționeze măcar în interesul cui anume, domnul Bușoi este cel care are de fapt o atitudine partizană, făcând lobby în favoarea unor beneficiari precizați explicit", a adăugat Fi...

    Citește pe dcnews.ro