Firea dezvăluie o discuție dintre soțul său, Florentin Pandele, și premierul Ludovic Orban, în noaptea alegerilor15Foto1Video© cancan.ro

Firea dezvăluie o discuție dintre soțul său, Florentin Pandele, și premierul Ludovic Orban, în noaptea alegerilor

, 43 știri, 114 vizualizări

Gabriela Firea a făcut astăzi, cu puțin timp înaintea prânzului, noi declarații după ce a pierdut alegerile pentru fotoliu de edil general al Capitalei. În cadrul interviului, primărița a dezvăluit că Florin Pandele l-a sunat pe premier ca să-l întrebe de ce a demoniza-o pe soția lui și, totodată, de ce a demolat-o. Actualul edil al Bucureștiului a spus și răspunsul primit de la Ludovic Orban.

Aflată în fața sediului PSD, Gabriela Firea a afirmat că a fost făcută o campanie “bazată numai pe minciuni” la adresa sa. Ulterior, ea a povestit cum a decurs discuția dintre soțul său și Ludovic Orban chiar în noaptea alegerilor, după ce prim-ministrul a făcut o serie de declarații tranșante la adresa acesteia – “Este o zi istorică! Alegătorii și-au dorit să elibereze Bucureștiul de caracatița PSD” – este una dintre mărturisirile făcute de Ludovic Orban în noaptea de duminică spre luni.

“În timpul săptămânii s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să urmăresc exit-poll-ul la primărie sau la PSD București și să se facă declarații de către conducerea națională în legătură cu ce s-a întâmplat în toată țara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21:30, după declarațiile oficiale, să facem și noi împreună declarații de presă. Așa s-a stabilit.