Firea, înregistrări DNA: ”Mi-au cerut bani de campanie”
Foto: www.romaniatv.net

Firea, înregistrări DNA: ”Mi-au cerut bani de campanie”

7 știri, 28

Secureanu, cercetat de DNA, fost manager la Malaxa, susține că iubita sa poreclită ”Vrăbi”, a dus la DNA înregistrări în care mai multe persoane îi cer bani în numele Gabrielei Firea. Florin Secureanu susține că i-au fost ceruți bani pentru campanie, dar acesta i-a refuzat pe ”emisarii” primăriei, motiv pentru care a fost și schimbat din funcție. Potrivit lui Secureanu, înregistrările sunt din biroul personal.

Jurnaliștii Gazetei au discutat cu Secureanu la Curtea de Apel unde a avut loc înfățișarea în care fostul manager de la Malaxa a contestat arestul la domiciliu. Întrebat dacă pe înregistrările de la DNA se aude explicit că se cer bani, acesta a spus că ”se aude tare, clar și cu dicție. Se aude cum cer. Pentru campanie și pentru altele! Dar i-am refuzat. Pe toți”, susține Secureanu, potrivit tolo.ro.

Întrebat dacă printre cei care i-au solicitat bani din partea Primăriei este și Eduard Armeanu, Florin Secureanu s-a rezumat să precizeze că ”nu numai el mi-a cerut. Nu numai un om. Mai mulți emisari de la Primărie au fost la mine”.

Contactat, Eduard Armeanu a respins categoric acuzația, la fel și Primăria Capitalei, se arată pe blogul personal jurnalistul Cătălin Tolontan.

”Nu e adevărat! Cine spune asta e dus cu capul. Nu doar în numele lui Firea n-am vorbit! N-am vorbit niciodată în numele nimănui! Nu există aceste discuții înregistrate”, continuând ”că m-o fi înregistra...

    Citește pe dcnews.ro