Firea: Orban îmi sapă groapa mea pentru alegerile locale, dar vă cădea el în ea© hotnews.ro

Firea: Orban îmi sapă groapa mea pentru alegerile locale, dar vă cădea el în ea

, 5 știri, 15 vizualizări

”I-am cerut audiență, i-am scris scrisori, i-am explicat care e situația bugetului Primăriei Municipiului București, că bucureștenii contribuie cu 25% din PIB. Domnia sa nu mi-a răspuns absolut deloc. De câte ori are ocazie face afirmații strict politice. Vrea să potențeze alți candidați. Cred că mă evită (...) pentru că știe că sunt bine pregătită. Ce nu înțeleg îi rog pe specialiști să îmi explice, citesc foarte mult, lucru care nu e caracteristic unor politicieni ajunși la guvernare”, a spus Gabriela Firea, miercuri seara, la România TV, potrivit Mediafax.

Edilul Capitalei a mai precizat că Ludovic Orban încearcă să promoveze un candidat PNL pentru alegerile locale, programate în iunie 2020. „Domnul Orban îmi sapă groapa pentru alegerile locale, dar va cădea el în ea sau candidatul lui”, a adăugat Firea.

Nu este prima dată când Gabriela Firea face astfel de afirmații la adresa premierului. Motivul care stă la baza acestora este că Ludovi Obran a refuzat să aloce 1,5% din PIB pentru bugetul Primăriei Capitalei.