Firea: Plicușor - Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde7Foto© cotidianul.ro

Firea: Plicușor - Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde

, 15 știri, 36 vizualizări

„Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care și-a construit cu tupeu casă în PARC, nici măcar pe un teren care avea vreo două fire de iarbă, ci în PARC!!!, Nu are căderea morală să pretindă că vrea binele oamenilor, instituțiilor statului și mediului privat din acest oraș!

Plicușor-Puzișor nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde-lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toată lumea să vină la el, să-și arate el mușchii, să distrugă tot, să înghețe tot orașul dar să prospere el și fundațiile lui. Că doar asta a făcut toată viața! ”, a scris Firea, vineri, pe Facebook, înainte de ședința extraordinară de la Primăria Generală pentru suspendarea PUZ-urilor anunțată de Nicușor Dan.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General se află și suspendarea planurilor urbanistice zonale coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6. Perioada suspendării de doi ani pe care a dorit-o Nicușor Dan s-a redus la câteva luni, după ce consilierii liberali au invocat „bulversarea” pieței imobiliare.