Flavius Stoican si-a prezentat raportul de activitate in fata Comitetului Director! De ce a ratat Poli Iasi...2Foto© bzi.ro

Flavius Stoican si-a prezentat raportul de activitate in fata Comitetului Director! De ce a ratat Poli Iasi...

, 4 știri, 12 vizualizări

Aceasta saptamana se incheie cu o noua editie de interes a emisiunii BZI LIVE, dedicata sportului rege. Vineri, incepand cu ora 15.00, in studioul nostru va fi prezent Flavius Stoican, antrenorul echipei Politehnica Iasi, grupare fanion a orasului. Astfel, tehnicianul din Copou va vorbi, impreuna cu moderatorul Cristian Hitruc, despre rezultatele Politehnicii din acest sezon dar si despre obiectivele pe care le-a setat pentru echipa pe care o conduce de la marginea terenului.

Totodata, in cadrul acestei emisiuni se va vorbi si despre dubla pe care o va disputa nationala Romaniei, cu Suedia si Insulele Feroe. Ce mai poate obtine Plitehnica Iasi in actualul sezon? Trebuie sa avem emotii in privinta retrogradarii? Ce rezultate va obtine nationala Romaniei in cele doua meciuri? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care va raspunde invitatul editiei de vineri, incepand cu ora 15.00.

Toti cei care au intrebari pentru Flavius Stoican, antrenorul echipei Politehnica Iasi le pot adresa la rubrica de comentarii sau in direct, pe Facebook.