Florin Prunea, la Dinamo. ”De ce să nu se ducă?”
Foto: www.libertatea.ro

Florin Prunea, la Dinamo. ”De ce să nu se ducă?”

5 știri, 26

Locul 12 în Liga 1 la fotbal, din 14 formații, a sunat alarma la Dinamo. Conducerea caută schimbarea care să producă șocul la echipă.

După aducerea unui nou antrenor, Dinamo se gândește șa schimbări și în conducerea administrată. Florin Prunea, 50 de ani, fost jucător la Dinamo, e aproape de o revenire într-o funcție managerială la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Fostul goalkeeper urmează să aibă o întrevedere cu patronul Ionuț Negoiță. Dacă se va ajunge la o înțelegere, va deveni în scurt timp noul director general al echipei.

Contactat de GSP.ro, Prunea a confirmat tratativele: ”Da, negociez, sunt discuții. Normal că mi-aș dori să revin odată și odată la Dinamo, clubul la care am venit din 1977. Inclusiv azi am o întâlnire, iar pe seară voi putea oferi mai multe detalii”.

Prunea s-ar întoarce la Dinamo după 7 ani, el mai ocupând funcția de director sportiv în sezonul 2010-2011.

Acesta a fost recomandat la Dinamo și de Ionuț Lupescu, un vechi dinamovist. „Kaiserul” e aproape să revină în organigrama UEFA, dar e în continuare interesat de destinul fostei sale echipe.

”De ce să nu se ducă Prunea la Dinamo? M-aș bucura să o facă. Ar fi o alegere bună. Are experiență, a mai fost. Din câte am înțeles, sunt bani la Dinamo. Fondul de salarii nu este chiar așa mic, cum se spune”, a declarat azi, pentru ”Libertatea”, Ionuț Lupescu despre prietenul său cel mai bun.

Prunea a mai f...

Citește pe libertatea.ro