Florin Ștefan, convocat la prima reprezentativă a României în locul lui Nicușor Bancu, accidentat2Foto© gsp.ro

Florin Ștefan, convocat la prima reprezentativă a României în locul lui Nicușor Bancu, accidentat

, 7 știri, 30 vizualizări

"Florin Ștefan (23 ani), jucătorul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, se alătură echipei naționale. Convocarea de ultimă oră vine în contextul faptului că Nicușor Bancu, jucător convocat inițial, a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi în partida disputată aseară de Universitatea Craiova și, în urma investigațiilor medicale de astăzi, s-a concluzionat că nu va fi apt pentru meciurile echipei naționale din aceste zile", anunță Federația Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Ștefan devine al șaptelea fotbalist din lotul prezent la Campionatul European U21 din această vară pe care se bazează Cosmin Contra pentru partidele cu Spania și Malta, după Ionuț Radu, George Pușcaș, Ianis Hagi, Adrian Rus Ionuț Nedelcearu și Alexandru Cicâldău. Totodată, el este al treilea jucător de la această acțiune convocat în premieră, după Adrian Păun și Mihai Bordeianu (ambii CFR Cluj).

Echipa națională a României întâlnește selecționata Spaniei, la 5 septembrie (ora 21:45), pe Arena Națională, și reprezentativa Maltei, în 8 septembrie (ora 19:00), la Ploiești, în cadrul grupei F a preliminariilor EURO 2020.