Focar de COVID-19 la Spitalul Județean Ploiești. Cinci cadre medicale și doi pacienți sunt infectați34Foto© libertatea.ro

Focar de COVID-19 la Spitalul Județean Ploiești. Cinci cadre medicale și doi pacienți sunt infectați

, 113 știri, 23 vizualizări

Directorul SJU Ploiești, Marius Niculescu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că la nivelul Secției de Interne au fost testate pozitiv cinci cadre medicale, respectiv un medic, trei asistente și o infirmieră, dar și doi pacienți, aceștia din urmă fiind deja transferați la spitalul suport CFR.

"Activitatea secției se desfășoară cu precauțiile impuse de situația existentă. Avem acum 36 de pacienți internați care au fost testați negativ, dar care vor fi retestați. Pacienții noi vor fi direcționați la spitalele cu secții de medicină internă din județ", a precizat directorul SJU Ploiești.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova au fost confirmate cu noul coronavirus 587 de persoane, cu 18 mai multe față de ziua precedentă, dintre care 24 au decedat (trei decese raportate în ultimele 24 de ore), iar 133 au fost declarate vindecate și externate, arată buletinul de presă al Prefecturii Prahova.