Focuri de arma airsoft in trafic, in Capitala
Foto: www.antena3.ro

Focuri de arma airsoft in trafic, in Capitala

13 știri, 32

Focuri de armă după o șicanare în tafic, în Capitală. Un șofer a sesizat poliția, în jurul orei 17:40, că a fost șicanat în trafic, în sectorul 2, apoi unul din ocupanții celeilalte mașini a tras mai multe focuri de armă spre autoturismul său.

Polițiștii din Capitală au depistat autoturismul din care s-a tras, precum și persoanele aflate în mașină. Oamenii legii au găsit și arma airsoft cu care s-a tras în mașina șicanată.

Persoanele identificate vor fi duse la audieri la Secția 7 Poliție.

Pe 3 martie, un șofer a fost urmărit cu focuri de armă de polițiști, în Rahova, după ce bărbatul a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii.

Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar oamenii legii au pornit pe urmele lui. A fost o urmărire ca în filme, în care polițiștii au tras câteva focuri de armă spre cauciucurile mașinii șoferului, înmatriculată în Marea Britanie, fără niciun rezultat. În momentul în care a intrat pe o stradă îngustă, șoferul a dat înapoi, cu intenția clară de a lovi mașina de poliție și pe unul dintre agenții care au coborât din autoturism pentru a-l captura.

Vom reveni cu amănunte.

    Citește pe libertatea.ro