Fonduri pentru amenajarea spațiilor arhivelor© money.ro

Fonduri pentru amenajarea spațiilor arhivelor

, 4 știri, 53 vizualizări

Un număr de 24 de case județene de pensii au solicitat și le-au fost aprobate fonduri, în sumă totală de 1,2 milioane lei, pentru amenajarea spațiilor arhivelor și pentru servicii de arhivare, pentru alte șapte solicitările fiind în curs de aprobare, potrivit ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

"Punem la punct și arhivele caselor de pensii. 24 de case județene (inclusiv Bucureștiul) au solicitat și le-au fost aprobate fonduri pentru amenajarea spațiilor arhivelor, inclusiv pentru achiziționarea de servicii de arhivare (în total 1,2 milioane lei). În unele a fost efectiv nevoie, după cum le-am spus direct la fața locului, să se dea cu mătura și să se pună dosarele în ordine. Ce înțelegem de aici?

Probleme de bază din sistem (lucruri simple) au fost lăsate nerezolvate de prea mulți ani de zile. Întrebați pe cei care vă cer să le acordați încrederea ce au rezolvat concret și când încep să vă vorbească de viziuni, planuri, proiecte să vă aduceți aminte că România are nevoie de rezolvarea problemelor de bază. Trebuie să fim serioși în legătură cu cele mai elementare obligații", a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.