Fostul arbitru Dan Dragoș Crăciun face dezvăluiri despre Jean Pădureanu: „Era de o dărnicie neobișnuită”4Foto© video.gsp.ro

Fostul arbitru Dan Dragoș Crăciun face dezvăluiri despre Jean Pădureanu: „Era de o dărnicie neobișnuită”

, 7 știri, 63 vizualizări

- Pădureanu era maestrul culiselor, nu?

- Un conducător de o dibăcie și o inteligență ieșite din comun! Nu merita să moară cum a murit! A ținut-o pe Gloria timp de 20 de ani în Liga 1 printr-o atitudine izvorâtă din realitatea că resursele lui financiare și potențialul clubului nu i-ar fi permis o asemenea longevitate. Au trăit foarte mulți oameni de pe urma lui nea Jean. A fost foarte darnic și, pentru asta, trebuia să aibă și altceva decât vin de Lechința și produse din propria carmangerie. Să nu credeți că Pădureanu mânca singur toți porcii, da? Vă las să vă jucați cu imaginația mai departe!

- Ștefan „Pinalti”, campionul loviturilor de la 11 metri la Piatra Neamț?

- Și-a iubit echipa și propria persoană! Așa a ajuns la vorba lui nesăbuită „Ti fac io pi tini!” adresată multor arbitri. Mi-a vorbit și mie la fel după un meci. A intrat în cabină, însă l-am invitat afară și am închis ușa. Și uite că, peste ani, viața „l-a făcut” pe el! Totuși, nu era un om rău. N-am auzit despre niciun jucător să fi murit de foame la Ceahlăul. În plus, intrând în Cooperativă, avea acces și la lista fotbaliștilor abordabili de peste tot. De acolo, totul devenea mai simplu.

- Adică exista o listă a jucătorilor accesibili pentru aranjamente?