Daniel Dragomir cere audierea lui Gelu Diaconu și Daniel Constantin
Foto: www.agerpres.ro

Daniel Dragomir cere audierea lui Gelu Diaconu și Daniel Constantin

11 știri, 32

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a cerut marți judecătorilor de la Curtea de Apel București audierea în calitate de martori a fostului șef ANAF Gelu Diaconu și a fostului ministru al Agriculturii Daniel Constantin, în dosarul în care fostul ofițer SRI a fost condamnat în primă instanță la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Cei doi judecători care se ocupă de acest dosar au decis să discute cererea lui Dragomir la următorul termen al procesului din 28 martie.

Daniel Dragomir a spus în sala de judecată că nu se poate prezenta la termenul din 28 martie, deoarece pleacă la Bruxelles, el urmând să fie reprezentat de avocații săi.

În decembrie 2016, Daniel Dragomir a fost condamnat de Tribunalul București la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participației improprii.

În schimb, el a fost achitat pentru celelalte infracțiuni pentru care a fost trimis în judecată de DNA, respectiv uz de fals; spălare a banilor; folosire în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.

În același dosar, Marinela Zoica Dragomir, soția lui Daniel D...

    Citește pe agerpres.ro