Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru corupție15Foto© hotnews.ro

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru corupție

, 31 știri, 70 vizualizări

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat, joi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare de magistrații Curții de Apel București, care au desființat parțial decizia prin care a fost achitat, inițial, de fapte de corupție. Și soția lui Dragomir a fost condamnată la 2 ani și 8 luni.

Curtea de Apel București a admis apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție și de către inculpații Dragomir Daniel și Dragomir Marinela-Zoica împotriva sentinței penale pronunțate în 22 decembrie anul trecut de Tribunalul București.

Astfel, sentința Tribunalului București a fost desființată, în parte, și, rejudecând în fond, magistrații Curții au decis cu privire la inculpatul Daniel Dragomir condamnarea la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de spălare de bani și de 6 luni închisoare pentru participație improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.