Fostul patron Untold, trimis în judecată pentru trafic de droguri
Foto: www.cancan.ro

Fostul patron Untold, trimis în judecată pentru trafic de droguri

7 știri, 19

Sorin Gadola, unul dintre foștii proprietari Untold SRL, societatea care organizeaza an de an la Cluj celebrul festival Untold si fiul milionarului Stefan Gadola, a fost trimis in judecata pentru trafic de droguri.

Alaturi de acesta, in acelasi dosar, mai este implicat si Morariu Mircea Ionut, administrator in cadrul aceleiasi societati. Acestia au fost trimisi in judecata in stare de arest la domiciliu, respectiv control judiciar.

Dupa mai multe amanari de pronuntare, magistratii Tribunalului Cluj, a dispus, in cursul zilei de joi, 27 septembrie, respingerea exceptiilor invocate de catre aparatorii acestora in faza de Camera preliminara si au dispus inceperea judecatii, urmand a se fixa un prim termem in acest sens, potrivit Gazetei de Cluj.

Administratorul Undold, lăsat să meargă să se trateze la Centrul Antidrog

La data de 3 august, magistrații Tribunalului Cluj incuviintau cererea inculpatului Morariu Mircea Ionut de a parasi locatia unde executa masura arestului la domiciliu. „În baza art.221 alin.6 C.pr.pen. încuviințează cererea formulată de inculpatul M. M.I., aflat în stare de arest la domiciliu, privind părăsirea imobilului în care locuiește, la întrevederile din cadrul programului integrat de asistență programate pentru datele de 14 august 2018, ora 11:00, respectiv 30 august 2018, ora 10:00 (inculpatul urmând să părăsească imobilul în intervalul orar 09:00 – 14:0...

    Citește pe cotidianul.ro