Fostul preot Cristian Pomohaci, acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale, se plânge de atacurile din presă și cere sesizarea CNA | SCRISOAREA transmisă parlamentarilor
Foto: www.antena3.ro

Fostul preot Cristian Pomohaci, acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale, se plânge de atacurile din presă și cere sesizarea CNA | SCRISOAREA transmisă parlamentarilor

15 știri, 113

Cristian Pomohaci se plânge, în scrisoarea transmisă Parlamentului, de "pasivitatea inadmisibilă manifestată de către Consiliul Național al Audiovizualului " și cere sesizarea acestei instituții, cu referire la atacurile din presă la adresa sa.

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost caterisit în ședința Consistoriului Eparhial al Arhiepiscopiei Alba Iuliei în data de 27 iulie 2017, fiind acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale. Acesta a uzat de dreptul de contestare a hotărârii de caterisire, depunând apel, în termen legal, la Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a preluat dosarul deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în care Cristian Pomohaci este acuzat de infracțiuni de racolare de minori în scopuri sexuale.

Sesizarea a fost făcută după ce în spațiul public a apărut o înregistrare audio în care Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreține relații sexuale cu el.

Spre finalul înregistrării, cel care se presupune a fi preotul Pomohaci îi spune băiatului că între ei doi a fost, de la bun început, "ceva special", amintindu-i cum s-au întâlnit. Cristian Pomohaci a slujit la Parohia Moșuni din județul Mureș, care aparține de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzulu...

    Citește pe mediafax.ro