Fotbal: Arsenal, Olympique Marseille, RB Salzburg și Atletico Madrid, în semifinalele Europa League
Foto: www.agerpres.ro

Fotbal: Arsenal, Olympique Marseille, RB Salzburg și Atletico Madrid, în semifinalele Europa League

23 știri, 71

Arsenal Londra, Olympique Marseille, RB Salzburg și Atletico Madrid s-au calificat joi în semifinalele Europa League la fotbal, după partidele din manșa secundă a sferturilor de finală.

Cea mai spectaculoasă calificare a reușit-o campioana Austriei, Red Bull Salzburg, care a învins-o pe Lazio Roma cu scorul de 4-1, după ce italienii câștigaseră în tur cu 4-2.

Lazio, la care fundașul român Ștefan Radu a fost integralist, a reușit să deschidă scorul la Salzburg și avea un avantaj de 5-2 la general în min. 55 (gol Ciro Immobile). Doar un minut a durat avantajul oaspeților, pentru că Munas Dabbur a restabilit egalitatea (56). RB Salzburg a reușit să tranșeze calificarea în decurs de doar cinci minute, Amadou Haidara (72), Hee-Chan Hwang (74) și Stefan Lainer (76) marcând golurile unui succes de senzație.

RB Salzburg a ajuns la zece meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu în Europa.

Arsenal a remizat la Moscova, 2-2 cu ȚSKA, după 4-1 în tur. ''Tunarii'' au fost conduși cu 2-0, goluri marcate de Cealov (39) și Nababkin (50), dar au revenit în ultima parte a meciului, prin golurile semnate de Welbeck (75) și Ramsey (90+2).

Olympique Marseille a dispus de RB Leipzig cu 5-2, după ce vicecampioana Germaniei câștigase primul meci cu 1-0. Oaspeții au marcat pe Stade Velodrome după doar două minute (Bruma), dar OM conducea cu 2-1 în min. 9, în urma autogolului lui Ilsanker (...

    Citește pe agerpres.ro