Fotbal: Bogdan Stancu, suspect de fisură la o coastă, nu a participat la antrenamentul echipei naționale

Fotbal: Bogdan Stancu, suspect de fisură la o coastă, nu a participat la antrenamentul echipei naționale

13 știri, 54

Fotbalistul formației turce Bursaspor, Bogdan Stancu, nu a participat luni seara, la primul antrenament al echipei naționalei a României înaintea întâlnirii cu Danemarca, fiind suspect de fisură la o coastă, medicii urmând să stabilească în următoarele zile dacă poate juca în partida de duminică.

Atacantul în vârstă de 29 de ani a ajuns în cantonamentul primei reprezentative, iar în zilele următoare va fi supus unor investigații amănunțite. Toți ceilalți 24 de jucători convocați de selecționerul Christoph Daum au efectuat luni seara o primă ședință de pregătire la Centrul de Fotbal Mogoșoaia care a fost deschisă publicului.

La aceasta au asistat peste 200 de copii de la câteva școli de fotbal din Capitală, dar și de la Asociația Sindrom Down. Câțiva dintre aceștia au primit câte un tricou al primei reprezentative din partea selecționerului României. Copiii au scandat în mai multe rânduri "România, România", precum și numele jucătorilor Florin Niță, Sergiu Hanca, Ciprian Tătărușanu, Cristian Săpunaru, Denis Alibec și Răzvan Marin.

Înaintea începerii antrenamentului, jucătorii primei reprezentative au oferit flori doamnelor și domnișoarelor prezente în tribune, printre acestea aflându-se și componentele echipei naționale de fotbal feminin Under 17 a României. La final, lotul U17 a efectuat pe teren un scurt antrenament cu secunzii selecționerului Christoph Daum, alături de juc...

    Citește pe agerpres.ro